Recurso 7
Maya Home - CMO Paris

CMO Paris

A CMO elkötelezettsége valóban ökológiai. Növényi szöveteit és falburkolatait gondosan válogatott természetes anyagokból, kézműves műhelyekben készítik (Fülöp-szigetek, Indonézia...). Ezekhez a környezetbarát anyagokhoz fehér csalán, abaka (banánfa), vízi jácint, szalma, kender, bambusz, vetiver gyökér, kagyló, fém, bőr és ananász is használható.

Mi lenne, ha értékes állati rostok keverednének a szövésbe? A Mongóliából származó kasmír, a perui alpaka, a nepáli gleccserekről származó jak és a nepáli vadselyem csatlakozik a tánchoz, és a legpompásabb tulajdonságokat kínálja. Ezek a páratlan kézművesek, mesterségük legendái, akik a kasmír puha tapintását, a gyapjú példátlan finomságát vagy a selyem kiváló minőségét ötvözik a művészettel.

Itt csak az Ön fantáziája szab határt. Ezek a nemes anyagok lehetővé teszik redőnyök, függönyök, üléshuzatok, moduláris falelválasztók, falburkolatok kialakítását és ezzel igazán különlegessé varázsolva otthonunkat.

A kifinomult belső terek egyedi, mégis időtlen anyagok után vágynak, tapintható, ragyogó, vibráló felületekre van szükségük, melyeken a besütő fény játszva táncolhat végig. A természetes szálak pontosan ilyenek.

Van egy lágy pont az anyag megszelídítése és némi érdesség beengedése között, és csak a legszakszerűbb kezek tudják, hogyan találják meg ezt a pontot. Egyetlen méter megfonásához gyakran egy egész napra van szükség.

A CMO az Élitis brendje, ami a természet lágy eleganciájával melegíti fel az életterek rideg szívét.