Recurso 7
Maya Home - Kiegészítő

Kiegészítő

Az Élitis nem csak a tapéta és textil tervezésben élenjáró, hanem a lakáskiegészítők terén is lehengerlő, egyedi dizájnú termékeket kínál. Az Élitis párnák, szőnyegek, dísztakarók és drapériák luxus, bohém
hangulatot varázsolnak minden élettérbe. Merész, de egyben kifinomult anyag- és színkontrasztok, nemes alapanyagok használata jellemzi a termékpalettát. Kiegészítőik nem csak egymással, de a márka többi termékével is harmonizálnak.

Gyönyörű díszpárnáik olyan nemes alapanyagokból készülnek, mint a lenvászon, selyem, bársony, a dizájnok eklektikus kavalkádja pedig izgalmas színpalettával büszkélkedhet. Nincs két egyforma, mégis
bármely két darab párt alkot egymással, esetleg triót, vagy akár egy nagy családot! Nem is kérdés, hogy mix-and-match bajnokai és a kényelem királyai. Az Élitis párnák vidám hímzéssel, különleges nyomott mintákkal és veleszületett puhasággal rendelkeznek.

A jutából és lenvászonból készült Éltis szőnyegek textúrát és szeszélyességet adnak az egyébként egyhangú, még meg nem ihletett padlónak. Beltéri és kültéri szőnyegkollekcióik egyedülállóak, megjelennek bennük az ősi kézműves technikák és korunk modern technológiái egyaránt. Szőnyegeik főként természetes szálakból készülnek, de mivel a környezettudatos tervezés, a fenntarthatóság mindig is fontos volt tervezőik számára, így létrehoztak egy környezetbarát műanyagpalackok újrahasznosításával készült kollekció is.