Recurso 7
Maya Home - Wallquest

Wallquest

Kizárólag nálunk kapható e híres amerikai márka, mely stílusában és anyagában eltér az európai sztenderdtől, ám egyre inkább hódítja a teret hazánkban is. Leghíresebb tervezője Carl Robinson immáron 17 bámulatos kollekcióval örvendeztette meg a világot.Kollekciói kialakításakor mindig egymással harmonizáló mintákkal, felületekkel és színekkel dolgoznak, így megkönnyítve a tervezők és a megrendelők dolgát egyaránt.

Questex kollekciójában kifejezetten a nagy igénybevételű felületekre tervezett vinyl tapéták találhatóak.Egy csipetnyi időtlen elegancia a szállodai szobákhoz, előcsarnokokhoz, egyéb helyiségekhez. Kiválóan alkalmas másfelől éttermekbe, üzletekbe, irodákba és olyan helyiségekbe, ahol házi kedvenc is él, mivel kiválóan ellenáll a fröccsenő folyadéknak, a nekiütődésnek és karistolásnak, remekül bírja a vegyszeres lemosást.

A Wallquest élen jár a tudatos tervezésben hisz környezetbarát megközelítést alkalmaz a tapétagyártásban. Tapétakollekcióikat jól kezelt, megújuló erdőkből vagy újrahasznosított forrásból származó papírra nyomtatják, vízbázisú tintákkal színezve a felületeket. Fontos, hogy úgy alkossunk újat, hogy közben nem veszünk el!