Recurso 7
Maya Home - Mind The Gap

Mind The Gap

A Mind The Gap egy eklektikus márka, amely a művészi szabadság kifejezésére törekszik, és korábban még nem látott és fel nem fedezett elemeket visz be otthonába. Hangulatok, történetek és életstílusok teremtői. Az izgalmas kombinációk és a végtelen kreativitás világa, luxus falburkolataik, szöveteik, bútoraik és lakáskiegészítőik időtlen darabok, amelyek szépséggel és stílussal gazdagítják az életteret.
A Mind The Gap tiszteleg a művészet, az építészet, a műalkotások, a kultúra és az emberiség tradíciói előtt a világ mind a négy sarkából. A művészet és a tudatos formatervezés együttes alkalmazásával készült kollekcióik számos különböző stílust mutatnak be, mindegyike erős esztétikai identitással rendelkezik, amelyet az emberiség csodálatos alkotásai ihlettek.
Termékeik részletgazdagok, kiváló minőségű felületnemesítés és egyedi díszítésmód jellemzi őket. Kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak, a világ legjobb gyártóitól. A természetes szálú vászon Belgiumból érkezik, a kiváló minőségű, finom bőr Olaszország legjobb cserzőitől származik, a pamut bársony Angliában készül, a tapéta alapanyagát pedig Németországban és Finnországban gyártják. A nyomatok végül Erdélyben kerülnek rá a hordozókra.
A természetes szálú vászon Belgiumból érkezik, a kiváló minőségű, finom bőr Olaszország legjobb cserzőitől származik, a pamut bársony Angliában készül, a tapéta alapanyagát pedig Németországban és Finnországban gyártják. A nyomatok végül Erdélyben kerülnek rá a hordozókra.