Recurso 7
Maya Home - Elitis

Elitis

Az Élitis egy sokszínű és innovatív francia luxusmárka, amely igazán különlegessé varázsolja falait. A fal a vászon, az Élitis pedig a művész. A kortárs művészet, az aktuális trendszínek alkalmazása és a legújabb technikák használata jellemzi. A természettől kölcsönöz textúrákat, mint például a selyem, a banánlevelek, a pácolt fák és az oxidált fémek. Ezen anyagok jellegét vinyl anyagba ültetve láthatjuk viszont falainkon az enteriőr ékköveként.

Az Élitis nem állt meg a papír és vinyl tapétáknál. Kézműves műhelyekben kézzel készített gyöngyház, szizál, len, juta, fa és egyéb nemes anyagok felhasználásával olyan különleges felületeket hoz létre, melyeket korábban álmodni se mertünk!

Az Elitis tapéták leginkább különleges technikáiról ismertek, és kortárs tapétatervek széles választékát kínálja, amelyek tökéletesen illeszkednek minden modern otthonba. Büszkék arra, hogy újítók a tapétaiparban, amikor a legújabb gyártási technikák használatáról van szó, amelyek előnyt biztosítanak jellegzetes tapétáiknak a versenytársakkal szemben.

HPC kollekciójuk kifejezetten projektekhez lett kifejlesztve. Lángmentes, ütésálló és mosható tapétákat gyártanak, amelyek extra nyugalmat biztosítanak Önnek, ha attól tart, hogy a falburkolat megsérül vagy véletlenül elszennyeződik.

Elitis

Tapéta Kollekciók